Samen Bouwen(CPO)

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Samen met je toekomstige buren je eigen woning ontwikkelen en realiseren naar eigen wensen? Dan is het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ideaal!

CPO is een manier van opdrachtgeverschap waarbij je samen met je toekomstige buren functioneert als opdrachtgever, maar ook als ontwikkelaar.

Je maakt dan deel uit van een vereniging met mensen die dezelfde interesses/belangen hebben. Als vereniging koop je een kavel of bestaand gebouw van de gemeente/eigenaar en ontwikkel je samen met behulp van een architect, een begeleidende partij en een aannemer bijvoorbeeld een woonblok, rijwoningen of appartementen.

Doordat je dit zonder ontwikkelaar doet behaal je het financiŽle voordeel en profiteer je gezamenlijk van schaalvoordelen en de ruime keuzevrijheid met CPO!

Op het gebied van CPO en keuzevrijheid heeft Vink+Veenman B.V. veel ervaring. Dit is zeker belangrijk, omdat CPO niet alleen een kwestie is van realiseren. Juist de communicatie, flexibiliteit, transparantie en de inzet van alle partijen zijn bepalend voor een succesvol CPO-project!

47 woningen Deelgebied KLOP te Alphen a.d. Rijn
47 woningen Deelgebied KLOP te Alphen a.d. Rijn