Vacatures

Opleidingsbedrijf

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen. Goed opgeleid en met veel kennis en ervaring. Ook in de toekomst willen wij graag blijven werken met vakmensen die over de juiste vaardigheden beschikken. Daarom investeren wij graag in de toekomst en in onze toekomstige medewerkers.

Vink+Veenman b.v. is een gerenommeerd en officieel door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Wij leiden jongeren uit de sectie bouw op tot zelfstandige professionals met vakkennis en liefde voor het vak. De leerlingen die wij opleiden, krijgen een praktijkopleider toegewezen die hen de fijne kneepjes van het vak leert, uiteraard in nauwe samenwerking met de opleidende onderwijsinstantie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar jongeren die verder willen in de bouw. Wil jij werken en leren combineren en ben je op zoek naar een leerbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Vacatures
Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Werkvoorbereider/projectleider (m/v)
(Leerling) Timmerman (m/v)

Interesse in één van deze functie’s?
U kunt uw sollicitatie voorzien van CV per mail richten aan: Vink+Veenman b.v., t.a.v. de heer R. Goedhart, via info@vinkenveenman.nl

Vink+Veenman b.v.
Bouw- en ontwikkelingsmij.
Nieuwveenseweg 32, 2421 LD Nieuwkoop
info@vinkenveenman.nl

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.