Nieuwbouw 12 woningen Nieuwkoop

Project: Nieuwbouw 12 riante woningen "DUDOK-2"te Nieuwkoop
Opdrachtgever: Vink+Veenman b.v./ Gemeente Nieuwkoop
Architect: Korbee van der Kroft Architecten, Noordwijk
Aanneemsomklasse: 2.000.000,00 - 4.000.000,00

Het plan Dudok-2 bestaat uit twaalf woningen die tussen de Elleboogvaart en Maarten Freeke Wije in liggen, in een rustige woonwijk zonder doorgaand verkeer.

Volop keuzemogelijkheden
Een pluspunt van het plan zijn de vele keuzemogelijkheden. Zo heeft u de mogelijkheid de woning naar uw specifieke wensen aan te passen.

Duurzame materialen
Bij de keuze van materialen is er gelet op milieuvriendelijkheid en kwaliteit. Daardoor tonen de woningen niet alleen bijzonder fraai maar zijn ze ook onderhoudsarm. Mooie gele stenen, houten kozijnen en platte daken bepalen het aangezicht van de woningen. Alle woningen voldoen aan de EPC-norm van maar liefst 0,7. Dit betekent dat de woning zeer energiezuinig is (energie-label klasse A).

Ruime parkeergelegenheid
Er wordt voorzien in voldoende parkeergelegenheid. Iedere woning heeft een carport op eigen terrein en daarnaast liggen in het plan voldoende openbare parkeerplaatsen.

De indeling
De woningen zijn zowel binnen als buiten heerlijk ruim opgezet en beschikken tevens over een berging van 8m2. Opvallend aan dit woningtype is de woonkamer van 32 m2 en de ruime eetkeuken van 17 m2. De verdiepingen worden met elkaar verbonden door een trap die uitkomt op de overloop. Deze overloop geeft op de eerste verdieping toegang tot maar liefst drie slaapkamers een ruime badkamer. Tevens is er de mogelijkheid om een seperaat toilet of een bergingskast te realiseren. De badkamer is standaard voorzien van een raam waardoor de ruimte altijd natuurlijk geventileerd kan worden. Wanneer u op de tweede verdieping komt, brengt de overloop u bij een aparte CV- en wasruimte en een grote vierde slaapkamer. De woningen hebben een diepe tuin over de volledige breedte van de woning en een berging aan de voorzijde.

Voor meer informatie over project Dudok-2 (of inschrijving op dit nieuwbouwproject) kunt u kijken op:

www.dudokinnieuwkoop.nl