Nieuwbouw 28 woningen + app. Roelofarendsveen

12 eensgezinswoningen en 16 appartementen voor starters.

Project: Nieuwbouw 12 eensgezinswoningen en 16 appartementen voor starters te Roelofarendsveen
Opdrachtgever: Vink+Veenman b.v./ Gemeente Kaag en Braassem
Architect: VRP Architecten BNA, Roelofarendsveen
Aanneemsomklasse: € 2.000.000,00 - € 4.000.000,00

In samenwerking met VRP Architecten BNA en de gemeente Kaag en Braassem presenteert vink+veenman b.v. het volgende plan:

Veilingvaart.
Project Veilingvaart wordt een prachtige plek om te wonen en is een ideale plek voor een brede groep mensen. Het project bestaat uit drie blokken, twee identieke blokken (blok A1 en A2),waarvan elk blok bestaat uit 6 eengezinswoningen met drie verdiepingen en ruime tuinen. En één blok (blok B) die bestaat uit 8 atelierwoningen met super dakterras en 8 maisonnette woningen met tuin.
Project Veilingvaart biedt u een aantal interessante mogelijkheden om af te wijken van de standaardindeling. U kunt uw woning naar eigen wens veranderen. Wilt u een grotere woonkamer dan is een uitbouw op de begane grond mogelijk.
Wilt u meer slaapkamers of een werkruimte? U kunt op de 2e verdieping een extra kamer realiseren. Zo kunnen de eengezinswoningen de begane grond aan de achterzijde uitbreiden en kiezen voor de optie van een dakterras op de tweede verdieping.
Ook in de afwerking valt er het nodige te kiezen, bijvoorbeeld in sanitair en tegelwerk. Maar ook een Kasko oplevering is mogelijk.
Al deze mogelijkheden zorgen ervoor dat u straks een woning betrekt die helemaal naar uw eigen smaak en wens is ingericht.

Voor de eerste impressies kunt u vast kijken op de internetsite www.veilingvaart.nl