Nieuwbouw Bedrijfshal C. Kamer & Zn.

te Aarlanderveen

Project Nieuwbouw Bedrijfshal Fa. C. Kamer en Zn te Aarlanderveen
Opdrachtgever C. Kamer en Zn, Aarlanderveen
Architect Cok Vermeulen bouwkundig teken- en adviesbureau bv., Nieuwveen
Aanneemsomklasse € 500.000,00 - 2.000.000,00  

 

Voor onze opdrachtgever C. Kamer en Zn. zal Vink+Veenman b.v. in Aarlanderveen, nabij de kruising Nieuwkoopseweg/Hogedijk een bedrijfshal bouwen.

Het bedrijf van de opdrachtgever is sinds 1960 gevestigd aan het Zuideinde 21 te Aarlanderveen. In de afgelopen jaren is het bedrijf steeds meer ‘ingegroeid’ binnen de kom van Aarlanderveen. Door autonome groei van een volwaardig en florerend bedrijf alsmede de toenemende omvang van het werkmaterieel is uitbreiding van de bedrijfslocatie vóór stallingsruimte, materieel en opslag opportuun. Op de huidige locatie aan de Zuideinde 21 is dit niet mogelijk.

De bedrijfshal heeft een staalconstructie en wordt afgewerkt met een prefab betonnen plint met metselwerk-look en sandwich wand- en dakpanelen.

Op de begane grond komen nabij de entree magazijnruimten en een kleedlokaal voor het personeel. Verder komt er een riante werkplaats, een wasplaats en een stalling voor machines en overig materieel. Op de eerste verdieping zal er een kantoorruimte, een bespreekkamer en een kantine worden vervaardigd.