Nieuwbouw 34 woningen te Vinkeveen

Vinkeveld te Vinkeveen

Project 34 woningen Wonen aan de Brink te Vinkeveen
Opdrachtgever Vink+Veenman b.v., Nieuwkoop
Architect Inbo Amsterdam, Amsterdam
Aanneemsomklasse € 4.000.000,00 - 7.000.000,00  


Voor de ontwikkeling van Wonen aan de Brink in het gehele plan Vinkeveld te Vinkeveen hebben wij meerdere woonworkshops gehouden. Waar wilde men wonen? Hoe wilde men wonen? En wat voor indeling of specifieke woonopties wilde men? Samen maakten we met gemeente en bewoners de wijk, hun woonwijk Vinkeveld.

In ‘Wonen aan de Brink’ zijn er uiteindelijk 34 woningen in drie verschillende stijlen gerealiseerd. Er was uiteindelijk de keus uit een traditioneel vormgegeven woning, een woning met details uit de jaren 30 of een woning met een veranda met weids uitzicht. Daarbij verschilden de woningplattegronden, waardoor er veel te kiezen viel. Er zijn woningen van 5,40, 6,00 en 6,80 meter breed. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 109 tot 140 m˛. Er is bijna geen woning gelijk.

Wonen aan de Brink maakt onderdeel uit van de gehele nieuwe wijk Vinkeveld en kent een duurzaam karakter. De woningen hebben een EPC waarde van circa 0,15 en zijn ruimtelijk opgezet en uitgevoerd met duurzame materialen.Voor meer informatie kunt u tevens een kijkje nemen op:

www.wonenaandebrink.nl