Coendersbuurt Blok A te Delft

Deelplan van Nieuw Delft

Project Onderbouw van 13 woningen en bovenbouw van 4 woningen aan de coendersbuurt te Delft
Opdrachtgever Diverse particuliere opdrachtgevers
Architect Diverse architecten
Aanneemsomklasse 500.000,00 - 2.000.000,00

Delft bouwt in het spoorzonegebied aan de toekomst van de stad: Nieuw Delft. Een nieuw stadsgebied naast de historische binnenstad en het prachtige nieuwe Station Delft.

Door het verdwijnen van de spoorviaduct is Delft druk bezig om de historische binnenstad te verrijken en de economische betekenis van de stad te vergroten.

Hier wordt het project "Coendersbuurt, Blok A" gerealiseerd, met hierin de nieuwbouw van 25 kavels waarop particuliere opdrachtgevers hun eigen woning realiseren. De Coendersbuurt Blok A is de eerste fase van een kleinschalig zelfbouw project in het centrum van de spoorzone in Delft. Het uitgeven van kavels voor individuele particulieren heeft als doel vraaggestuurde zelfbouw op kavels met verschillende afmeting en daarmee een gevarieerd eindresultaat.

De woningen zijn ontworpen door 16 verschillende architecten. Dit vergt een gedegen communicatie met alle partijen om alles in goede banen te leiden. Kort gezegd hebben wij hier te maken met 13 projecten binnen het project.

Vink+Veenman b.v. zal medio april 2016 starten met de realisatie van de onderbouw (Fundering, kelders en begane grondvloer) van 13 grondgebonden woningen en tevens de bovenbouw (skelet) van 4 woningen waarvan wij er twee zullen afbouwen.

Op het gebied van meervoudig collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) en keuzevrijheid heeft Vink+Veenman B.V. veel ervaring. Dit is zeker belangrijk, omdat CPO niet alleen een kwestie is van realiseren. Juist de communicatie, de flexibiliteit, de transparantie en de inzet van alle partijen zijn bepalend voor een succesvol CPO-project!

Kijk voor meer informatie ook eens op: http://www.nieuwdelft.nl