Triathlon Nieuwkoop - Sponsoring voor Hospice

door Theo van de Loo van Vink+Veenman b.v.

Theo van de Loo (een medewerker van Vink+Veenman b.v.) werd vorig jaar tijdens het familie kerstdiner uitgedaagd om mee te doen aan de Triathlon Nieuwkoop, waarbij het sponsorbedrag geschonken zou worden aan de Hospice te Nieuwkoop.

Hij vond het een leuke uitdaging en samen met zijn vriendin Miranda van Leeuwen (hardloopster) en Robin van Bommel (zwemmer) gingen zij trainen om dit te kunnen realiseren. Tijdens de voorbereidingen en de geldinzameling gaf Vink+Veenman b.v. aan dat het opgehaalde bedrag voor de Hospice verdubbeld zou worden en tevens werden ook hun shirts gesponsord.

Tijdens de triathlon ging Team van de Loo met Robin van Bommel als zwemmer van start. Theo van de Loo vervolgde met de fietsafstand en Miranda van Leeuwen ging hardlopen. Veel vrienden en familie stonden langs het parcours om hen aan te moedigen, wat zij allen superleuk vonden. Bij de finish stond een vrijwilliger van de Hospice met bloemen.

Het totaalbedrag wat zij bij elkaar hebben gekregen is 1220 euro geworden, waarbij zij iedereen die hieraan mee gesponsord hebben danken.