Nieuwbouw 26 app. en zorgplint te Hilversum

aan de Anthony Fokkerweg

Project: Nieuwbouw 26 appartementen en zorgplint te Hilversum
Opdrachtgever: Dudok Wonen, Hilversum
Architect: MIX Architectuur, Ede
Aanneemsomklasse: € 2.000.000,00 - € 4.000.000,00

In opdracht van en in samenwerking met onze opdrachtgever Dudok Wonen uit Hilversum zullen wij 26 appartementen en het casco van een zorgplint op de hoek van de Anthony Fokkerweg en de Minckelersstraat in Hilversum realiseren.

Dit project omvat de realisatie van een woningbouw in de sociale huursector (ca. 1250m2 GBO) en het casco van een bedrijfsruimte (ca. 1300M2 VVO).

Het project bestaat uit één multifunctioneel gebouw, waarvan de plint en de eerste bouwlaag huisvesting bieden aan een apotheker, een huisarts en een fysiotherapiepraktijk. Wij zullen het casco verzorgen en een derde partij is verantwoordelijk voor de inbouw van de zorgplint.

De overige bouwlagen zijn bestemd voor de ontwikkeling van 26 sociale huurappartementen. 14 van deze appartementen zullen worden uitgevoerd als 2-kamer appartement en de overige 12 appartementen worden uitgevoerd als 1-kamer appartement

Het betonnen casco bestaande uit betonkolommen en wanden en breedplaatvloeren wordt bij dit project ingevuld met HSB wanden en kunststof kozijnen.