3 vrijstaande dijkwoningen MOLENWERF

MOLENWERF, KLEINSCHALIG, STOER & STIJLVOL! In de verkoop!

Project: Nieuwbouw 3 vrijstaande dijkwoningen in Rijnsaterwoude
Opdrachtgever: Vink+Veenman b.v
Architect: Ben Kraan Architecten BNA, Bodegraven
Aanneemsomklasse: 500.000,00 - 2.000.000,00

Project Molenwerf is een kleinschalig project bestaande uit een drietal vrijstaande woningen die volledig naar uw eigen wens te realiseren zijn. Door de keuzevrijheid in materialen, kleuren en indeling zijn de woningen uniek en krijgen ieder hun eigen uitstraling.

De verkoop van project Molenwerf is gestart! Een kleinschalig project bestaande uit 3 stijlvolle vrijstaande dijkwoningen.

De woningen vormen een eenheid door het prachtig gevormde dak, maar hebben toch ieder hun eigen uitstraling. Op het terras en in de tuin geniet u van het buitenleven, maar ook binnen krijgt u het maximale van buiten mee. De woningen zijn ruim opgezet en bieden op iedere verdieping alle ruimte om te leven. Molenwerf wordt een heerlijke woonplek voor mensen die comfort, sfeer, gezelligheid en rust in een landelijke omgeving een warm hart toedragen en daar middenin willen wonen.

DIT MAAKT MOLENWERF ZO BIJZONDER;
- Duurzaam en comfortabel wonen
- Wonen nabij het Braassemermeer
- Optimaal woongenot
- Heerlijk ruim wonen
- Souterrain met berging
- Verdieping met 3 of 4 slaapkamers
- Ruime badkamer voorzien van luxe sanitair
- Wonen precies zoals u wilt!
- Parkeren op eigen terrein

RIJNSATERWOUDE - BUITEN WONEN EN TOCH IDEAAL BEREIKBAAR
Rijnsaterwoude is een knus dorp, midden in het Groene Hart en onderdeel van de gemeente Kaag en Braassem. Het is een vriendelijk dorp dat als een lint langs de Herenweg ligt en wordt omgeven door water. Aan de westkant ligt het Braassemermeer en aan de oostkant bevinden zich de Langeraarse Plassen waar u met een boot prachtige tochten kunt maken. Naast het water biedt de omgeving u ook uitgestrekte polders waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. In het dorp zelf bevinden zich verschillende monumentale boerderijen, molens en woonhuizen waardoor het dorp zijn eigen unieke karakter krijgt. De verbinding met de randstad is erg gunstig. Met de aangrenzende N207 zijn omliggende steden en Schiphol eenvoudig te bereiken.

INTERESSE? De inschrijving voor project Molenwerf sluit op vrijdag 15 december 2017. Laat u informeren en schrijf u in en wie weet gaan wij samen met u op weg naar uw droomhuis! Zodat u straks lekker kunt wonen, zonder gedoe, alles goed geregeld en precies zoals u het wilt!

Heeft u interesse in of wilt u meer informatie over dit project, dan verzoeken wij u het Contactformulier alvast in te vullen. (of door te mailen naar:info@vinkenveenman.nl)