Oplevering 26 app. en zorgplint te Hilversum

Op de hoek van de Anthony Fokkerweg en Minckelerstraat in Hilversum hebben wij afgelopen week 26 appartementen en het casco van een gezondheidscentrum “Medisch Centrum Liebergen" naar volle tevredenheid opgeleverd aan de opdrachtgever Dudok Wonen.

Dit project omvat de realisatie van woningbouw in de sociale huursector (ca. 1.250m2 GBO) en het casco van een bedrijfsruimte (ca. 1.300M2 VVO).

Het project bestaat uit één multifunctioneel gebouw, waarvan de plint en de eerste bouwlaag huisvesting bieden aan een apotheker, enkele huisartsen en een fysiotherapiepraktijk. Wij hebben het casco verzorgd en een derde partij is verantwoordelijk voor de inbouw van de zorgplint.

De overige bouwlagen zijn bestemd voor de ontwikkeling van 26 sociale huurappartementen. 14 van deze appartementen zijn uitgevoerd als 2-kamer appartement en de overige 12 appartementen zijn uitgevoerd als 1-kamer appartement

Het betonnen casco bestaande uit betonkolommen en wanden en breedplaatvloeren zijn bij dit project ingevuld met HSB wanden en kunststof kozijnen.

De bouw verliep volgens planning en heeft circa één jaar geduurd.