Over Vink+Veenman

Vink+Veenman is een actieve specialist op het gebied van ontwikkelen en bouwen. Door onze platte organisatie kunnen wij snel en flexibel inspringen op de vraag over ontwikkelen en/of bouwen. Door te beschikken over eigen materieel en een vast team van vakmensen kunnen wij de kwaliteit, veiligheid en planning waarborgen. Wij zijn in staat mooie projecten haalbaar en betaalbaar te krijgen. Het winnen van tenders en aanbestedingen zit dan ook vaak in de kennis en creativiteit wat ons onderscheidt. Met een hecht team zoeken we graag naar de mogelijkheden en gaan we graag de uitdaging aan. Vanuit het Groene Hart is de gehele Randstad ons werkgebied.

Hans Veenman en Allie Blijleven voeren de directie en vormen samen met 60 medewerkers het volledige team van Vink+Veenman. Projecten van uiteenlopende grootte worden gerealiseerd met één doelstelling: Doen wat beloofd is!

Organisatie

Onderaan deze pagina is onze organisatiestructuur weergegeven.

Wij zijn lid van de volgende organisaties en zijn in bezit van de volgende certificaten;

certificaat erkend leerbedrijf.pdf

certificaat bouwgarant.pdf

bewijs van inschrijving woningborg.pdf

VCA.pdf

ISO 9001.pdf

Bewijs van lidmaatschap Bouwend nederland.pdf

OpenCompanies/vink+veenman b.v.

Personeel

Bij al onze activiteiten maken wij maximaal gebruik van de kennis en kunde die binnen Vink+Veenman aanwezig is. Kenmerkend binnen ons team is de betrokkenheid. Een goede binding van de medewerkers met het bedrijf is een van de grote succesfactoren. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie zodat iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

We bouwen elke dag aan projecten om trots op te zijn. Die trots is -naast onze kwaliteiten- een garantie voor het behalen van de gewenste kwaliteit.

Personeelsvereniging

De bedrijfscultuur van Vink+Veenman kenmerkt zich door open communicatie en een hoge mate van betrokkenheid van medewerkers bij het wel en wee van de organisatie. Dit komt onder andere tot uiting in een actieve personeelsvereniging.

WKA informatie

WKA gegevens en Voorwaarden.

Hieronder vindt u alle benodigde WKA gegevens van Vink+Veenman. Door op onderstaande links te klikken, kunt u de gewenste documenten downloaden en indien gewenst uitprinten:

algemene voorwaarden vink en veenman b.v.pdf
Verklaring betalingsgedrag loonheffingen vink en veenman b.v.pdf
Uittreksel kvk Vink en Veenman b.v..pdf
G-rekeningovereenkomst Vink en Veenman b.v.pdf

Vacatures

Opleidingsbedrijf

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen. Goed opgeleid en met veel kennis en ervaring. Ook in de toekomst willen wij graag blijven werken met vakmensen die over de juiste vaardigheden beschikken. Daarom investeren wij graag in de toekomst en in onze toekomstige medewerkers.

Vink+Veenman is een gerenommeerd en officieel door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Wij leiden jongeren uit de sectie bouw op tot zelfstandige professionals met vakkennis en liefde voor het vak. De leerlingen die wij opleiden, krijgen een praktijkopleider toegewezen die hen de fijne kneepjes van het vak leert, uiteraard in nauwe samenwerking met de opleidende onderwijsinstantie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar jongeren die verder willen in de bouw. Wil jij werken en leren combineren en ben je op zoek naar een leerbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Vacatures
Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

(Leerling) Timmerman (m/v)

Interesse in één van deze functie’s?
U kunt uw sollicitatie voorzien van CV per mail richten aan: Vink+Veenman, t.a.v. de heer R. Goedhart, via

Vink+Veenman
bouw en ontwikkeling
Nieuwveenseweg 32,
2421 LD Nieuwkoop


Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

(Leerling) Timmerman (m/v)

Ben je Timmerman of wil je een opleiding volgen om Allround-Timmerman te worden? In teamverband werk je mee aan mooie diverse projecten. En naast het werk is een opleiding te volgen, zowel in de avonden als een dag in de week.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Goede doelen

Vink+Veenman steunt diverse goede doelen. Dit gebeurt door losse giften of door het bestemmen van bepaalde budgetten voor een goed doel. Er worden bijvoorbeeld geen relatiegeschenken meer verstrekt.

Zo zijn wij van mening dat de bestemming van het eindejaarsbudget voor relatiegeschenken aansluit bij de maatschappelijke normen en waarden waarin veel relaties moeite hebben met het aannemen van kleine relatiegeschenken.

Tevens doet het besef dat er menselijke noden in de wereld zijn die onverminderd steun vragen, ons besluiten de jaarlijkse relatiegeschenken te vervangen door een donatie aan goede doelen. In het verleden is de keuze meermaals uitgekomen op de De Hospice Groep Alphen - Nieuwkoop en de Stichting Vink+Veenman voor Ambachtelijke opleidingen in de Derde Wereld. Hiernaast vindt u meer informatie over deze Stichtingen.

Vink+Veenman in beeld

Mark Heemskerk

Wie ben je?
Mijn naam is Mark Heemskerk, 27 jaar oud en woonachtig met mijn vriendin in Zegveld. Ook wel het mooiste dorp van het groene hart genoemd.
Inmiddels ben ik drie jaar werkzaam bij Vink+Veenman na het afronden van studie. Na de middelbare school heb ik gekozen voor de 4-jarige opleiding MBO bouwkunde in Gouda. Deze opleiding heb ik in vier jaar afgerond en hierna heb ik besloten om HBO Bouwkunde te gaan studeren in Amsterdam. In het derde leerjaar ben ik stage gaan lopen en zo ben ik bij Vink+Veenman terecht gekomen. Voetbal spelen en kijken is mijn passie naast mijn werk, ik voetbal zelf bij Siveo’60. Daarnaast vind ik het leuk om en biertje te drinken met mijn vrienden en lekker op vakantie gaan.

Wat is jouw functie bij Vink+Veenman?
Ik ben een werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je de spin in het web voor het uitvoering gereed maken van alle onderdelen die bij bouwproces komen kijken. Een werkvoorbereider controleert (werk)tekeningen op technische uitvoerbaarheid, volledigheid en kwaliteit. Een werkvoorbereider bewaakt of het bouwproject op planning loopt. Daarnaast is een werkvoorbereider betrokken bij het inkopen van materialen/onderaannemers. Gezamenlijk met de uitvoerder ben je dus verantwoordelijk voor de uitvoering van het bouwproject. De werkvoorbereiders functie is dus een zeer gevarieerde functie.

Wat vind jij het leukste aan werken in de bouw en bij Vink+Veenman
Persoonlijk vind ik het leukste van de bouw hoe er van “niets” iets gemaakt wordt. Zo start je vaak met een lege bouwkavel en daar dient een gebouw op gerealiseerd te worden. Door de tijd zie je het gebouw echt groeien.

De functie werkvoorbereider bij Vink+Veenman is erg breed en wordt niet gekaderd tot het alleen controleren van werktekeningen. Als werkvoorbereider bij Vink+Veenman ben je verantwoordelijk voor de financiële, technische en organisatorische onderdelen van het bouwproject. Als werkvoorbereider ben jij de verantwoordelijke van het bouwproject. Je zou dus kunnen zeggen dat je bij Vink+Veenman werkvoorbereider en projectleider van het bouwproject ben.

Persoonlijk vind ik de veelzijdigheid van mijn dagelijkse werkzaamheden zeer fijn. Het klinkt misschien erg cliché maar geen enkele dag is hetzelfde. Bouwen doe je nooit alleen dit doe je met je collega’s, leveranciers en onderaannemers. Je bent gezamenlijk een (bouw)team en dat vind ik erg fijn. Vink+veenman is een fijn bedrijf met zeer gezellige en fijne collega’s.

Welk project van V+V ben je het meest trots op
Het project waar ik erg trots op ben is de nieuwbouw van het Ashram College te Nieuwkoop. Wij hebben dit bouwproject net voor de kerstvakantie opgeleverd. Er zaten veel uitdagingen in het bouwproject die wij als projectteam hebben ondervangen. Het is een zeer mooi gebouw waar iedereen trots op is. .
Momenteel ben ik druk bezig met de voorbereiding van de 20 woningen Pauwhof te Zwaanshoek.

Wat hoop je dat de toekomst gaat brengen
In de toekomst hoop ik dat ik en mijn collega’s vele mooie projecten mogen realiseren. Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp tegenwoordig. Daarom hoop ik dat wij in de toekomst vele duurzame projecten mogen realiseren.

In de toekomst hoop ik ook een eigen duurzame woning te bouwen ergens in Zegveld. Het lijkt mij fantastisch om je eigen huis te ontwerpen, bouwen en in gebruik te nemen.

Vink+Veenman in beeld

Werkvoorbereider - Olaf van Dam

Wie ben je?
Ik ben Olaf van Dam, 37 jaar en woonachtig in Nieuwkoop. Ik ben ruim 14 jaar werkzaam als projectleider/ werkvoorbereider bij Vink+Veenman B.V.. Naast mijn fulltime werkweek ben ik de trotse vader van drie prachtige dochters, Lies (5 jaar), Karlijn (3 jaar) en Mare (6 maanden), in het weekend ben ik dan ook veel met ons gezin bezig. Wanneer ik nog tijd overhoud speel ik graag een voetbalwedstrijd op zaterdag met het derde elftal van SV Aarlanderveen.

Wat vind jij het leukste aan werken in de bouw en bij Vink+Veenman?
Het leukste aan de bouw vind ik dat ieder werk weer anders is. Je leert nog iedere dag van de projecten die je mag doen. Vink+Veenman hanteert een platte werkorganisatie en heeft een informele sfeer, wat erg prettig is. Daarnaast is de sociale en eerlijke omgang met collega’s ook erg fijn. Het met elkaar een mooi project maken geeft je voldoening en dan ben je uiteraard ook trots.

Welke projecten van Vink+Veenman ben je het meest trots op?
Ik ben op veel van onze projecten trots, maar de twee grootste werken die ik heb gedaan zijn 89 woningen Maronia en Himera te Hillegom, een project wat in 2008-2009 is gebouwd en 79 woningen Vijverhof te Nieuwkoop, dit werk is tussen 2010 en 2012 gerealiseerd.

Recentere werken zijn 26 appartementen te Hilversum en 23 appartementen Spoorstraat te Roelofarendsveen.

Wat hoop je dat de toekomst gaat brengen?
Ik hoop vooral nog veel mooie projecten te kunnen en mogen realiseren. Momenteel ben ik werkzaam voor het project de Ring in Hoofddorp, een zorgcomplex voor stichting Ons Tweede Thuis en voor het project IKC Triade te Aalsmeer, een school met kinderopvang met een omvang van circa 2960 m2 vloeroppervlakte.

Sponsoring

Vink+Veenman sponsort vele verenigingen in de omgeving en steunt hen hierdoor bij de functie die zij in onze maatschappij uitoefenen. Hieronder vindt u een aantal van deze verenigingen.

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Volleybalvereniging de Waterlanders

Voetbalvereniging NSV

Sportvereniging Nieuwkoop

Tennisvereniging LTV Noorden