Over Vink+Veenman

Vink+Veenman is een actieve specialist op het gebied van ontwikkelen en bouwen. Door onze platte organisatie kunnen wij snel en flexibel inspringen op de vraag over ontwikkelen en/of bouwen. Door te beschikken over eigen materieel en een vast team van vakmensen kunnen wij de kwaliteit, veiligheid en planning waarborgen. Wij zijn in staat mooie projecten haalbaar en betaalbaar te krijgen. Het winnen van tenders en aanbestedingen zit dan ook vaak in de kennis en creativiteit wat ons onderscheidt. Met een hecht team zoeken we graag naar de mogelijkheden en gaan we graag de uitdaging aan. Vanuit het Groene Hart is de gehele Randstad ons werkgebied.

Hans Veenman en Allie Blijleven voeren de directie en vormen samen met 60 medewerkers het volledige team van Vink+Veenman. Projecten van uiteenlopende grootte worden gerealiseerd met één doelstelling: Doen wat beloofd is!

Organisatie

Onderaan deze pagina is onze organisatiestructuur weergegeven.

Wij zijn lid van de volgende organisaties en zijn in bezit van de volgende certificaten;

certificaat erkend leerbedrijf.pdf

certificaat bouwgarant.pdf

bewijs van inschrijving woningborg.pdf

VCA.pdf

ISO 9001.pdf

Bewijs van lidmaatschap Bouwend nederland.pdf

OpenCompanies/vink+veenman b.v.

Personeel

Bij al onze activiteiten maken wij maximaal gebruik van de kennis en kunde die binnen Vink+Veenman aanwezig is. Kenmerkend binnen ons team is de betrokkenheid. Een goede binding van de medewerkers met het bedrijf is een van de grote succesfactoren. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie zodat iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

We bouwen elke dag aan projecten om trots op te zijn. Die trots is -naast onze kwaliteiten- een garantie voor het behalen van de gewenste kwaliteit.

Personeelsvereniging

De bedrijfscultuur van Vink+Veenman kenmerkt zich door open communicatie en een hoge mate van betrokkenheid van medewerkers bij het wel en wee van de organisatie. Dit komt onder andere tot uiting in een actieve personeelsvereniging.

WKA informatie

WKA gegevens en Voorwaarden.

Hieronder vindt u alle benodigde WKA gegevens van Vink+Veenman. Door op onderstaande links te klikken, kunt u de gewenste documenten downloaden en indien gewenst uitprinten:

algemene voorwaarden vink en veenman b.v.pdf
Verklaring betalingsgedrag loonheffingen vink en veenman b.v.pdf
Uittreksel kvk Vink en Veenman b.v.pdf
G-rekeningovereenkomst Vink en Veenman b.v.pdf

Vacatures

Opleidingsbedrijf

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen. Goed opgeleid en met veel kennis en ervaring. Ook in de toekomst willen wij graag blijven werken met vakmensen die over de juiste vaardigheden beschikken. Daarom investeren wij graag in de toekomst en in onze toekomstige medewerkers.

Vink+Veenman is een gerenommeerd en officieel door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Wij leiden jongeren uit de sectie bouw op tot zelfstandige professionals met vakkennis en liefde voor het vak. De leerlingen die wij opleiden, krijgen een praktijkopleider toegewezen die hen de fijne kneepjes van het vak leert, uiteraard in nauwe samenwerking met de opleidende onderwijsinstantie.

Op dit moment zijn wij op zoek naar jongeren die verder willen in de bouw. Wil jij werken en leren combineren en ben je op zoek naar een leerbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Vacatures
Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

(Leerling) Timmerman (m/v)
Werkvoorbereider (m/v)

Interesse in één van deze functie’s?
U kunt uw sollicitatie voorzien van CV per mail richten aan: Vink+Veenman, t.a.v. de heer R. Goedhart, via

Vink+Veenman
bouw en ontwikkeling
Nieuwveenseweg 32,
2421 LD Nieuwkoop


Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

(Leerling) Timmerman (m/v)

Ben je Timmerman of wil je een opleiding volgen om Allround-Timmerman te worden? In teamverband werk je mee aan mooie diverse projecten. En naast het werk is een opleiding te volgen, zowel in de avonden als een dag in de week.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Werkvoorbereider (m/v)

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een werkvoorbereider (m/v).

Functie-informatie:
De werkvoorbereider speelt een cruciale rol in de voorbereiding en realisatie van één of meerdere projecten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de organisatorische, bouwkundige, communicatieve en financiële aspecten van projecten. Je maakt deel uit van het projectteam en bewaakt het gehele proces qua planning, kwaliteit en budget.

Taken & verantwoordelijkheden:
- Het motiveren, coördineren en controleren van de medewerkers binnen het projectteam;
- Het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, leveranciers, constructeurs en adviseurs;
- Opstellen van contracten en rapporteren van voortgang en financiële gegevens;
- Het organiseren en voorzitten van bouwvergaderingen en werkbesprekingen;
- Verantwoording hebben over de uitvoering van het bouwproces.

Functie-eisen:
- Je beschikt over een MBO/HBO Bouwkunde opleiding, dan wel een aantoonbaar vergelijkbaar niveau verkregen middels ervaring;
- Minimaal 1 tot 3 jaar aantoonbare ervaring in werkvoorbereiding is gewenst;
- Je bezit leidinggevende en organiserende capaciteiten, bent daadkrachtig en beschikt over motiverend vermogen.

Aanbod:
- Een zelfstandige leidinggevende functie;
- Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s;
- Afwisselende mooie projecten
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goede doelen

Vink+Veenman steunt diverse goede doelen. Dit gebeurt door losse giften of door het bestemmen van bepaalde budgetten voor een goed doel. Er worden bijvoorbeeld geen relatiegeschenken meer verstrekt.

Zo zijn wij van mening dat de bestemming van het eindejaarsbudget voor relatiegeschenken aansluit bij de maatschappelijke normen en waarden waarin veel relaties moeite hebben met het aannemen van kleine relatiegeschenken.

Tevens doet het besef dat er menselijke noden in de wereld zijn die onverminderd steun vragen, ons besluiten de jaarlijkse relatiegeschenken te vervangen door een donatie aan goede doelen. In het verleden is de keuze meermaals uitgekomen op de De Hospice Groep Alphen - Nieuwkoop en de Stichting Vink+Veenman voor Ambachtelijke opleidingen in de Derde Wereld. Hiernaast vindt u meer informatie over deze Stichtingen.

Vink+Veenman in beeld

Stagiaire - Laura Kwakkenbos

Wie ben je?
Ik ben Laura Kwakkenbos, 18 jaar en woonachtig in Nieuwkoop. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding Middenkader Functionaris Bouw, niveau 4 te Nieuwegein. Ik zou mijzelf omschrijven als leergierig en rustig. Mijn hobby’s zijn Trial en fotografie. Trial is een motorsport waar het voornamelijk gaat over behendigheid.

Welke werkzaamheden voer jij uit bij Vink+Veenman?
Sinds januari 2019 ben ik stagiaire bij Vink+Veenman. Momenteel ben ik vooral bezig met de stageopdrachten die ik moet afronden voor mijn examen. Deze opdrachten combineer ik momenteel met het project 3Koppenland te Noorden en de nieuwbouw van het Ashram College te Nieuwkoop.

Wat vind jij het leukste aan werken in de bouw en bij Vink+Veenman?
Het leukste vind ik dat je mag werken aan een project waar mensen in gaan wonen of gebruik van gaan maken, dit geeft veel voldoening. Vink+Veenman is een erg fijn bedrijf om te werken. De sfeer is gezellig en informeel. Daarnaast krijg ik van Vink+Veenman de kans om veel te leren.

Wat hoop je dat de toekomst gaat brengen?
In de komende tijd richt ik mij voornamelijk op het bepalen van mijn diploma, aan de begeleiding van Vink+Veenman gaat het in ieder geval niet liggen! Na mijn opleiding wil ik graag aan het werk om ervaring op te doen in de bouw. Op die manier wil ik erachter komen welk aspect ik het leukst vindt om te doen. Wanneer ik dat zeker weet zou ik nog een deeltijdopleiding willen volgen om mijn kennis nog verder uit te breiden. Wat betreft Trial, helaas was ik erg druk op school en te oud voor het NK Jeugd Trial dus nu richt ik mij op 2020 zodat ik mee kan gaan rijden met het Open Nederlands Kampioenschap!

Vink+Veenman in beeld

Werkvoorbereider - Olaf van Dam

Wie ben je?
Ik ben Olaf van Dam, 37 jaar en woonachtig in Nieuwkoop. Ik ben ruim 14 jaar werkzaam als projectleider/ werkvoorbereider bij Vink+Veenman B.V.. Naast mijn fulltime werkweek ben ik de trotse vader van drie prachtige dochters, Lies (5 jaar), Karlijn (3 jaar) en Mare (6 maanden), in het weekend ben ik dan ook veel met ons gezin bezig. Wanneer ik nog tijd overhoud speel ik graag een voetbalwedstrijd op zaterdag met het derde elftal van SV Aarlanderveen.

Wat vind jij het leukste aan werken in de bouw en bij Vink+Veenman?
Het leukste aan de bouw vind ik dat ieder werk weer anders is. Je leert nog iedere dag van de projecten die je mag doen. Vink+Veenman hanteert een platte werkorganisatie en heeft een informele sfeer, wat erg prettig is. Daarnaast is de sociale en eerlijke omgang met collega’s ook erg fijn. Het met elkaar een mooi project maken geeft je voldoening en dan ben je uiteraard ook trots.

Welke projecten van Vink+Veenman ben je het meest trots op?
Ik ben op veel van onze projecten trots, maar de twee grootste werken die ik heb gedaan zijn 89 woningen Maronia en Himera te Hillegom, een project wat in 2008-2009 is gebouwd en 79 woningen Vijverhof te Nieuwkoop, dit werk is tussen 2010 en 2012 gerealiseerd.

Recentere werken zijn 26 appartementen te Hilversum en 23 appartementen Spoorstraat te Roelofarendsveen.

Wat hoop je dat de toekomst gaat brengen?
Ik hoop vooral nog veel mooie projecten te kunnen en mogen realiseren. Momenteel ben ik werkzaam voor het project de Ring in Hoofddorp, een zorgcomplex voor stichting Ons Tweede Thuis en voor het project IKC Triade te Aalsmeer, een school met kinderopvang met een omvang van circa 2960 m2 vloeroppervlakte.

Sponsoring

Vink+Veenman sponsort vele verenigingen in de omgeving en steunt hen hierdoor bij de functie die zij in onze maatschappij uitoefenen. Hieronder vindt u een aantal van deze verenigingen.

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Volleybalvereniging de Waterlanders

Voetbalvereniging NSV

Sportvereniging Nieuwkoop

Tennisvereniging LTV Noorden