3Koppenland te Noorden


25 ENERGIEZUINIGE EENGEZINSWONINGEN
In de nieuwe wijk Driekoppenland te Noorden (Gem. Nieuwkoop) brengt Vink en Veenman begin oktober 25 energiezuinige en gasloze eengezinswoningen in de verkoop. De woningen zijn verdeeld over 3 woonblokken met fraaie en ruime tussenwoningen en hoekwoningen op ruime kavels.

RUIME EN DUURZAME WONINGEN
De tussenwoningen beschikken over minimaal 123 m2 woonoppervlak en staan op ruime kavels (circa 140 m²) en hebben een diepe achtertuin van ca. 12 meter. De hoekwoningen zijn breder en beschikken over ruim 140 m2 woonoppervlak en zijn gelegen op royale kavels van 230 tot maar liefst 270 m2 (!). De brede zijtuin van ca. 3 meter geeft de woning diverse mogelijkheden waaronder het realiseren van een garage, uitbreiding van de woonkamer of werkruimte.

Tevens zijn alle woningen voorzien van een ruime hoeveelheid PV-panelen, een individuele warmtepomp en vloerverwarming met de mogelijkheid tot koeling. Daarnaast worden de woningen gekenmerkt door de unieke ligging en het uitzicht op een boomgaard met park en speelruimte voor kinderen.

DRIEKOPPENLAND
De wijk Driekoppenland is landelijk gelegen aan de rand van de dorpskern. Het wordt een kleinschalige, gevarieerde en kindvriendelijke woonwijk midden in de waterrijke natuur van het dorp Noorden. De woningen liggen grotendeels rond een boomgaard met park. Een prachtige plek om te wonen voor jong en oud! In de wijk komen in totaal 54 woningen, onderverdeeld in verschillende soorten woningen; vrije kavels, CPO kavels, huur- en koopwoningen. De koopwoningen zijn ontwikkeld en worden gebouwd door Vink en Veenman. Daarbij wordt DrieKoppenland in zijn geheel ontwikkelt als een gasloze wijk.

NOORDEN
Noorden zelf is een langgerekt dorp, gelegen aan de noordzijde van de Nieuwkoopse Plassen tussen Nieuwkoop en Woerdense Verlaat en ligt in de provincie Zuid Holland. Noorden in omringd door een waterrijk landschap, rijk aan prachtige watervogels en weidse polders waar men heerlijk kan fietsen en wandelen. Noorden heeft voor iedere leeftijdsgroep wat te bieden: van leuke sportverenigingen tot ontmoetingsplek “de Rietzanger” voor de senioren.

PLANNING
Na de start verkoop begin oktober streeft Vink en Veenman om de woningen in het 2e kwartaal van 2019 in aanbouw te nemen en de woningen voor de zomer van 2020 op te leveren.

INTERESSE
Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze woningen? Schrijf u dan in via de projectwebsite en wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op:
3koppenland.nlKijkt u ook eens op de Facebookpagina van dit project:
Facebook 3Koppenland