Het Noordereinde te Zevenhoven.


BINNENKORT IN VERKOOP: 45 DUURZAME EN ENERGIEZUINIGE WONINGEN

HET IS ZOVER!
In de nieuwe wijk Het Noordereinde in Zevenhoven (Gem. Nieuwkoop) brengt ontwikkelaar Vink en Veenman begin november, 45 energiezuinige en gasloze eengezinswoningen in de verkoop.

45 DUURZAME WONINGEN
Het Noordereinde is gelegen aan de rand van het dorp Zevenhoven en wordt een kleinschalig, gevarieerde woonwijk met een diversiteit aan woningen. Zo worden er te midden van de uitgestrekte weilanden 16 eengezinswoningen, 6 tweekappers met garage en 23 herenhuizen in diverse prijsklassen gerealiseerd. Onder deze woningen worden ook een groot aantal hoekwoningen aangeboden op een ruimere kavel al dan niet voorzien van een garage. Het is een veelbelovende plek voor een brede doelgroep.

De woningen hebben een kenmerkende en stijlvolle uitstraling en variëren in woningbreedte.
Welke woning jij ook kiest in Het Noordereinde ben jij verzekerd van een energiezuinige en duurzame woning die standaard al prettig is ingedeeld. Alle woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp, pv panelen en vloerverwarming met de mogelijkheid tot koeling. De wijk is zo opgezet dat iedereen aan het groen woont en door zijn autoluwe ontwerp is het bovendien een heerlijke plek om op te groeien.

LIGGING
Het project is gelegen tussen de weg het Noordeinde en het Vijfbruggenpad in Zevenhoven in de gemeente Nieuwkoop. Door de ligging aan de rand van het dorp direct grenzend aan de uitgestrekte weilanden ervaar je ook de sfeer van het landelijk wonen. De wijk vormt op deze manier een prachtige plek midden in het Groene Hart met op korte afstand zijn vele natuurrijke water(sport-)gebieden, zoals o.a. de Nieuwkoopse Plassen en Langeraarse Plassen. Er is een golf- en countryclub in het naastgelegen dorp Nieuwveen. Op korte afstand bevinden zich Amsterdam, Schiphol, Leiden, Alphen aan den Rijn en de overige grote steden in de Randstad.

SAVE THE DATE!
Woensdag 7 november start de verkoop van project Het Noordereinde. Tussen 19:00 - 21:00 uur ben je van harte welkom bij ’t Trefpunt, S. van Drielstraat in Zevenhoven. Zet deze datum alvast in jouw agenda en laat je deze avond informeren!

PLANNING
Na de start verkoop van begin november streeft Vink en Veenman ernaar om de woningen voor de zomer van 2019 in aanbouw te nemen en de woningen een jaar later (voor de zomer van 2020) op te leveren.

BLIJF OP DE HOOGTE
Heb jij interesse en wil jij op de hoogte worden gehouden van het project? Laat dan jouw gegevens achter via het contactformulier op de projectwebsite hetnoordereinde.nl . In aanloop op de start verkoop zullen wij zoveel mogelijk verkoopinformatie met je delen op deze website. Ook heeft Het Noordereinde een Facebookpagina waarop alle ontwikkelingen rondom dit project zijn te volgen. Like de pagina en blijf op de hoogte!