Pauwhof te Zwaanshoek


Op een unieke locatie, tussen groen en water, komt Pauwhof. Pal aan het water van de Ringvaart, op een steenworp van Hoofddorp en met Haarlem en Amsterdam om de hoek.

Pauwhof ligt in het dorpje Zwaanshoek, tussen de Ringvaart en Hoofddorp. Het dorpje heeft haar naam te danken aan de vele wilde zwanen die hier neerstreken na de impoldering van het prachtige gebied.

Het project bestaat uit 20 woningen, waarvan 18 half-vrijstaande villa's van 264m2 en 2 vrijstaande villa’s van 339m2. De villa's worden in traditionele stijl gebouwd en krijgen stuk voor stuk een ruime tuin. Alle woningen in Pauwhof bieden volop ruimte om te leven!

Pauwhof ligt in een prachtig gebied, omringd door groen en water. Met de zee en het prachtige duingebied in de buurt heeft u een fantastische omgeving om te recreëren. Dit prachtige gebied biedt u alles wat u nodig heeft. Naast de locatie van Pauwhof ligt een groot park en stroomt het water van de Ringvaart. Ook de steden Haarlem, Amsterdam liggen dichtbij. Via de N205 bent u binnen 20 minuten in de stad.

De afbouwfase is gestart en de eerste woningen zijn voorzien van de zandcementdekvloeren, gibo-wanden en het stucwerk.